Diensten

Wonen, zorg, opruimen en verhuizen

Gelijkvloers is een organisatie die mensen helpt om zonder drempels en toegankelijk te gaan wonen, voorzien van zorg als dat nodig is. Wij ondersteunen bij het vinden van gelijkvloerse woonruimte. Wij begeleiden mensen bij al hun zorg- en woonvragen. Daarnaast organiseren wij praktisch het opruimen en inrichten van de huidige of nieuwe woonruimte. De opgeruimde spullen leveren vaak nog geld op.

Het regelen van woonruimte die bij u past en de zorg die u nodig heeft, is vaak ingewikkeld en tijdrovend. Keuzes, regels, instanties, procedures, u krijgt ermee te maken.

Als u een beroep doet op de Wet Maatschappelijke Ondersteuning via uw gemeente, dan krijgt u te maken met een keukentafelgesprek. Tijdens dat gesprek onderzoekt de gemeente uw behoefte aan zorg. Het is belangrijk dat u ondersteund wordt bij dat gesprek. Er hangt veel vanaf, en wij weten uit ervaring dat niet iedere gemeente werkelijk oog heeft voor uw situatie. Een expert die naast u staat geeft zekerheid, kent het klappen van de zweep en werkt met u samen voor een goed resultaat.

Gelijkvloers neemt u het regelwerk uit handen en helpt u met het maken van keuzes. Daarbij staan steeds uw wensen en mogelijkheden centraal en worden uw zorgen weggenomen. Al uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Wij werken door heel Nederland. Laat Gelijkvloers voor u werken.

Direct contact opnemen