Wonen

Het regelen van woonruimte die bij u past

Voor mensen die in de toekomst zelfstandig willen blijven wonen. Verhuizen of verbouwen naar een toekomstbestendige woning kan een overweging zijn die urgent is, bijvoorbeeld na ziekenhuisopname, of een wens die ingegeven wordt door toekomstplannen.

Wij beginnen ermee om uw (woon)wensen te onderzoeken en helpen u om keuzes te maken. Daarna gaan wij voor u zoeken, vinden en regelen.

Gelijkvloers helpt u praktisch met opruimen, verbouwen, verhuizen en inrichten. Vervolgens houden we contact met u of alles goed gaat. Al uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Wij werken door heel Nederland.

Prettig en toegankelijk wonen in de toekomst is wat Gelijkvloers u kan bieden. Gelijkvloerse seniorenwoningen, aanleunwoningen, zorgwoningen vinden is intensieve gebeurtenis. Gelijkvloers staat voor u klaar om deze taken over te nemen. De zorgen die u heeft kunt u bij ons kwijt. Wij luisteren graag naar uw persoonlijke verhaal.

Wij weten hoe moeilijk het is. U leeft misschien al vele jaren in hetzelfde huis. Dat gaat prima, u bent tevreden. Toch denkt u na over de toekomst. Is uw woning dan nog zo prettig? Welke alternatieven heeft u straks? En wanneer begint uw toekomst?

Zo werken wij:

Met behulp van een uitgebreid woonwensenonderzoek zorgen we dat al uw wensen in kaart worden gebracht. Dit helpt u om inzicht te krijgen in uw idee en keuzes.

Bij het zoeken van een woning houden wij rekening met faciliteiten in de omgeving. Denk daarbij aan een gezondheidscentrum, openbaar vervoer, winkelcentrum en supermarkten. Wij zoeken niet alleen een huis, maar zoeken uw nieuwe thuis.

Uw woonwensen worden in een rapport naar u gemaild. Wanneer u een zoekopdracht geeft gaan wij voor u aan de slag. De eerste 3 maanden krijgt u een tweewekelijkse update van onze vorderingen, en als het nodig is kunt u ons altijd bellen. U kunt er vanuit gaan dat we alleen op een woning reageren met uw goedkeuring.

Gelijkvloers staat voor persoonlijk contact. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Laat Gelijkvloers voor u werken.

Direct contact opnemen