STONEXPERT

Karres BV is de vertegenwoordiger van STONEXPERT uit Italië. Wij leveren systemen voor natuursteen en bestrating. FLEXYSTONE voegvulling is flexibel, sterk en waterdoorlatend.

FLEXYSTONE voor aanleg en herstel van bestratingen, waaronder klinkers, natuursteen, beton, etc. De voegen zijn permeabel (voeren water af), duurzaam (lateraal verband, bestand tegen veeg/zuigmachines, strooizout en zwaar verkeer) en flexibel (dus geen verzakkingen en eenvoudig te openen en weer dicht te maken bij K&L werk).

In Italië wordt FLEXYSTONE (voegmiddel, kunsthars, verwerkingsmethode) al 20 jaar gebruikt, bijvoorbeeld in Vaticaanstad bij een project van 15.000 m2 historische verharding. Het product veroudert niet en de voeg blijft (als het goed is aangebracht) minimaal 20 jaar probleemloos op zijn plek. Het kan verwerkt worden bij lage en zeer hoge temperaturen.

Het product is een monocomponent van polyurethaan sealing (kunsthars) en speciaal grind, leverbaar in diverse kleuren. Het verhoogt de prestaties (sterker, permeabel, esthetisch), decimeert onderhoudskosten en mitigeert risico’s (breuk, losliggen, werk aan K&L).
Het product hardt uit onder invloed van vocht en is binnen enkele uren sterk genoeg om over te rijden. Voor speciale projecten maken wij aangepaste producten naar de wensen van de klant en/of volgens de eisen bij de verwerking. Omdat het juist verwerken van cruciaal belang is voor het resultaat, moeten de stratenmakers een training volgen en gecertificeerd worden. Vakmanschap is vereist. Daar verbinden wij onze naam aan: STONEXPERT.

Wij verzorgen voor ieder project de proeven, opleiding/certificering van de stratenmakers voor en tijdens het werk, de materialen (speciaal inveeggrind, kunsthars, kit) en het materieel. De kwaliteit van de flexibele, onderhoudsvrije voeg is daardoor gegarandeerd.

De additionele kosten zijn +/- 25 €/m2, exclusief trainingen, proeven, toezicht en reiskosten. Onze specialisten denken mee van ontwerp tot en met oplevering.

Uw contactpersoon is ing. Menno Karres 0651473969